Jeugd en jongeren

Bandcoaching

Bandcoaching

Jeugdbands en band coaching.
Voor de verschillende jonge muzikanten uit ons werkgebied organiseren we, met inzet van vrijwilligers en docenten diverse activiteiten. Meerdere keren per jaar organiseren we een podium met een presentatie van aankomend talent, o.a. op muzikaal gebied. We realiseerden tijdens Lintje Cultuur enkele locatie-opvoeringen. Tevens organiseerden we muziek in Heemtuin ’s Kas en boden ondersteuning bij de organisatie van de cultuurconferentie in Hoogezand Sappemeer.
Er is inzet op bandcoaching, beschikbaarstelling van apparatuur, het stimuleren van een eigen repertoire en het zoeken naar combinaties met andere type presentaties (waar mogelijk in samenwerking met derden).

 

 

Vol van leven

Filmen ‘Vol van Leven’

Filmwerkplaats.
Met enkele organisaties als NOVA Noord ontwikkelden we in 2010 een plan voor realisatie van een tweetal filmwerkplaatsen. Een pakket aan voorzieningen gecombineerd met diverse educatieve onderdelen en wederzijdse presentaties. Een actieve rol was weggelegd voor de jongeren zelf. In 2011 konden we beginnen met prima apparatuur en een uitgebreid cursuspakket. Het project is afgerond en we hebben deze voorziening in ons reguliere pakket opgenomen.

Jongeren kunnen zich aanmelden als lid van de werkplaats. Ze kunnen zich bekwamen in diverse onderdelen van regisseren, camerawerk, belichting, acteren en organiseren. Voor de productie van eigen films hebben ze nu goede apparatuur tot hun beschikking.


Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.
[contact-form-7 id=”342″ title=”Jeugd- en Jongerenprojecten”]