Workshops & Cursussen

Theater.
Diverse initiatieven als workshop, cursus en presentatie zijn altijd gaande. In 2014 hebben we met succes enkele workshops van o.a. Ton Meijer kunnen realiseren. Deze inzet zal in 2015 met cursussen en facilitaire ondersteuning worden vervolgd. Daarnaast zullen we op diverse regionale culturele evenementen helpen het theatrale aanbod te versterken, o.a. door groepen te verbinden aan de organisatie en het aanbod. .We onderzoeken mogelijkheden voor nieuwe initiatieven om tot opvoering van locatietheater te komen. Dan wel te realiseren in eigen beheer, dan wel in samenwerking met derden.

Muziektheaterproductie MMC/ cursus toneelspelen.
Na de successen van de laatste twee theaterproducties, te weten ‘ Wil de nieuwe Fré Meis opstaan’  en  ‘ Heimwee van Tammo’  gaat MMC weer aan de slag met opzet van een nieuwe voorstelling. Zonder al teveel te verklappen kunnen we melden dat de komst van de wolf een belangrijke plaats in het stuk krijgt. Er wordt gekoerst op locatietheater met meerdere spelers en muzikanten met eerste voorstellingen in de zomer van 2019. Wij zijn nu eerst aan de slag met de opzet en het scenario.  Voorbereidend op de productie gaan we in het najaar nog een verdiepingscursus Toneelspel organiseren.

Vier woensdagavonden in november/december.                        Kosten 30,-

MMC’s theaterkoor

Heb je het altijd al leuk gevonden om te zingen en houd je van gezelligheid? Dan is dit je kans om bij ons koor te komen zingen!.Koor 03-07-2016-klein
We repeteren elke vrijdagavond in de Cultuurwerkplaats BC 47 in Borgercompagnie  

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Gea Smeenge via email: mmckoor@outlook.com

 

 

 


Opgave Theater Cursus/Workshop:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Workshop/cursus (verplicht)

Uw bericht

Fill in the code: captcha